Kiezelweg 51 - 2400 Mol
Tel.: 014 96 01 56
Contacteer ons!
Hellende daken van houten skelet tot afwerking

Voor hellende daken incl. daktimmerwerken rekent u op ASP Roof Solutions

Dakbedrijf ASP Roof Solutions uit Mol staat al bijna 20 jaar bekend om piekfijn afgewerkte dakwerken met duurzame materialen aan een aantrekkelijke prijs.

Wij plaatsen uw hellend dak van A tot Z. Beginnen doen we dus met de daktimmerwerken. Hiervoor gaan wij te werk met geïmpregneerd hout, hout dat bestand is tegen talloze invloeden van buitenaf. Een duurzame basis dus!

Meer dan daktimmer alleen

Voorts neemt ASP Roof Solutions ook de rest van de dakwerken voor zijn rekening. Dit kan impliceren: het plaatsen van isolatie met Powerroof, onderdakfolie van Keramic, dakbedekking met kleipannen of leien en dakgoten in koper, lood of zink. Alles voor een nieuw hellend dak of dakrenovatie dus!

Advies nodig?

Kiest u voor pannen of leien? Welke soort en welke kleur? Wat is uw budget en wat wenst u te realiseren? Met al uw vragen kan u vrijblijvend advies bij ons inwinnen. ASP Roof Solutions staat altijd voor u klaar.

Zoekt u nog een dakwerker voor dakrenovatie, het plaatsen van dakbekleding of daktimmerwerken in regio Mol? Aarzel dan niet om ons te contacteren!